OG-hallen
24 oktober 2015
15:00

Referat: Nybro IBK - Gantesbo IBK

Kommer til start med 13 utespelare(Gustav borta) således 2 formationer backar 3 kedjor framåt.Känns väldigt bra på uppvärmningen så det känns förhoppningsfullt! Vi får allt annat än en bra start 1-0 till hemmalaget efter 1,30.Men Björka dundrar in kvitteringen efter 7 minuter då Nybro drabbats av en utvisning.Hemmalaget tar åter ledningen när vi är alldeles för passiva i egen zon.Vi förlorar skotten med hela 11-4 vi får nog tacka Oskar att vi fortfarande bara ligger under med 1 mål och vi gör en dålig period.I andra får en halvkrasslig Adam kliva av en stund och vi låter Linuz ta hans plats en stund.Vi har en helt annan inställning i denna period och lyckas göra 3 mål när klockan visar 1.40!Nu kan vi helt plötsligt spela ut mot ett bitvist passivt Nybro.Vi lyckas göra hela 7-0 i andra perioden och matchen är ganska avgjord.I 3:de går vi åter ner oss något men lyckas endå spela på resultatet.En något förvånad Oliver åker på en utvisning när Nybros målvakt kastar bollen på honom,ganska tveksamt men i övrigt bra och trevliga domare!

lör 23 jan 2016, 10:00 Gantesbo IBK - Nybro IBK 5 - 0